2002-06-27 20:41:13

det va ett tag sen. jag är nämligen upptagen med jobb jobb jobb. numera är man ju en 7-4 arbetare. kroppsarbete dessutom. jag kommer få muskler så det står härliga till.

hm. få se om jag minns vad jag skulle skriva…

storerik o jag repade ju förra veckan. det glömde jag skriva. det går bra för oss. vi har hittat en maskot. ove orm heter han. han är sexigast o coolast. dessutom kom storerik o jag på att vi ska starta en sekt o därefter starta en skola. där ska man läsa ämnet sex på schemat. först får man träna på dockor sen säger läraren strängt med lite tysk brytning att man får gå ihop två o två… självklart ska man även ha sex med läraren. hur ska personen annars kunna sätta betyg. men nej nu gick jag ifrån ämnet. heart (attacking) va det ju det handlade om. vi ska spela på shame i sthlm (södra teatern) den 14 sept. det blir våran fösrta stora spelning…o stort lär det ju bli…

det är ok att jobba. jobbigt ju men men. grabbarna på jobbet är shyssta o roliga. mimmi o hemrik som oxå är sommarvikarier är iaf shyssta. mimmi o jag åker mest runt på elmoppen o har kul…nej där överdrev jag, för det är jävligt hårt o vi städar trappuppgångar o rensar ogräs o annat lika stimulerande.

igår träffades mamma, pappa o jag o skulle prata om deras skilsmässa (de skildes när jag var 6 år). men det blev så att jag började må dåligt o så fick jag en panikattack o sen bara pratade vi om hur jag mår o jag bara grät. gosh. ja. det va jobbigt. men jag håller på o nystar o letar pusselbitar. jag ska nämligen reda ut allt jävligt o hitta det som gör att jag har ångest o jag ska göra va fan allt för att försöka. jag sla ta mej ur allt detta. jag vill kunna uppskatta livet som de flesta andra verkar uppskatta det. jag vill oxå få orka o vilja. inte känna mej svart/grå o hopplöshet/meningslöshet.

hm ja. jag är trött o ska nog dricka ett glas vatten o sen skriva i min riktiga pappers dagbok. sen är det natti natti.