2002-09-25 14:03:13

igår lyckades jag med konststycket att ramla av när jag red dressyr o dessutom slå mej rejält. idag har jag ont o är stel. o så ska jag rida lektion ikväll. herrejesus hur ska det gå?

ellen är inte i skolan idag o jag hatar det. får då har jag nämligen ingen annan att umgås med. intressant. har gått i den här klassen i snart 3 år, men ännu inte lärt känna någon.

jag hatar den här förvirringen.

storerik kommer hit till nkpg idag. o imorn är jag ledig. så imorn o resterande dagar tills han åker tillbaka till sthlm har jag världens underbaraste att umgås med. när jag pratade i telefon med honom igår kallade han mej sparvelhök o gullefjun o han fick mej att bli sådär som bara han kan få mej att bli…mamma tramsar o frågar om storerik o jag håller på att bli tillsammans. haha. det är verkligen så, man kan inte ha en bästa kompis som är kille om man själv är tjej, för då tror alla att man är tillsammans. speciellt om man typ kramas o sover i samma säng o sånt. för så kan inte bästa kompisar av olika kön göra. hade det däremot vart två tjejer skulle ingen sagt nått.

vad töntigt det lät.