2002-10-24 09:10:45

det gick bra att läsa dikter på elsas hus i tisdags. mysigt ställe. som tur va hade jag ett litet supportergäng med mej.

anna o jag skulle gå till stallet igår. i ösregn o blåst. härligt. när vi gått i en kvart o kanske hade 45 min kvar att gå så liftade vi med två gamla farbröder. de va lite konstiga. sen red vi lektion iaf, dressyr. jag hade en privathäst som heter skywalker. flott värre. han är tydligen en 6 årig hopphäst. det märktes. haha.

usch jag är jättetrött. vill hem o ligga framför tv:n o bara se på eftermiddagssåpor…men jag måste va i skolan o sen ska jag till bibban o så har vi feministmöte som jag nog inte går på o så måste jag ta ut pengar o så har jag prov imorgon o så måste jag göra nya nummret av mitt zine…o sen är det lov snart o då kommer jag va tvungen att plugga hjäl mej innan jag åker till storerik i sthlm.

det känns som total terror innuti. o jag bara lyssnar på en viss låt av heavenly hela tiden (samma låt som förr i tiden. allt är som förr i tiden.) o jag längtar efter trembling blue stars.