2003-09-24 00:12:08

igår va en riktig pissdag. har insett att det blir massa plugg i den här delkursen. bea och jag fick inte tag på all kurslitteratur som vi behöver, som t.o.m. ska va läst till på fredag. stress! så har vi MUNTLIG TENTA på 3 poäng om 2,5 vecka.

efter skolan igår åkte jag hem till mamma i ringarum. jag tvättade en jävla massa underkläder (typ alla trosor o strumpor jag har) plus alla mina byxor. en liten jobbig grej som hände: med i tvätten var en handduk som det va lite lillerik-hår på (sen jag klippte honom), men trevligt nog va det tydligen vääääldigt mkt lillerik-hår på den för alla mina kläder blev dränkta i hår. det hjälpte inte att tvätta om, det hjälpte inte att låta dem hänga ute i blåsten. jag får helt enkelt gå i håriga trosor som säkert kommer klia som fan.

mamma och jag bakade bullar igår. supergott.

inatt sov jag drygt 12 timmar. det va jävligt fint. och i ringarum är det höst på riktigt. vackert och vemodigt.

idag har jag bara varit rädd och kämpat mej förbi rädslan… sen åkte jag till stan och bea och jag sparade sammanlagt 1400 kr, för vi lånade böcker på bibban istället för att köpa dem. sen har bea och jag hängt hos mej och ätit massa och snackat och kollat på tv.

sen har det säkert hänt mer och jag har säkert tänkt på mer som jag skulle skriva här men jag kommer inte på nåt och nu ska jag ta en cigg istället. ps. så är jag sexuellt frustrerad också.