2003-10-18 19:28:03

igår va jag hos tandläkaren med mina störda visdomstand. det hela slutade med att de drog ut en annan visdomstand (den störda är i underkäken o den de drog ut va den i överkäken på samma sida. de drog ut den för att den irriterar den störda tanden.) jag hade aldrig dragit ut en tand tidigare. iaf inte vad jag minns. jag blev livrädd. det hela var inte på något sett en angenäm upplevelse. snarare tvärtom…

tandläkaren igår sa till mej att jag helst inte skulle röka något för det hämmar läkningen. bara för det råkade jag röka 16 cigg igår. jag har räknat efter. fan va smidigt.

har fått skivorna jag beställde i tisdags. tre skivor med tre band som alla börjar på b och alla är dubbelnamn. gissa vilka tre band det är?

jag fick faktiskt besök igår. victor och jimmy va här och vi kollade på fortet (camp molloy vann! yes!) och på farmen (janne åkte ut! yes!). så mest bara hängde vi här och det va trevligt. sen sov jag och sen ringde jens frammåt fem på morgonen tror jag. vi brukar numera prata i telefon mitt i natten frammåt morgonen. han ringer och väcker mej och det känns mysigt på nåt konstigt sätt… jag kan erkänna att jag är kär.

idag har jag mest haft lite småont i munnen och det liksom kliar i tänderna och käken är öm. känner mej misshandlad… men jag har varit hos storerik och vi har repat. så körde vi lite roxett och tomas ledin och andra liknande hitiga saker. haha va kul det va. så lekte vi med barbie i bastun. men det är lite strul med scenkläder tills imorn. hoppas på det bästa. det ska fan bli kul att spela imorn iaf. MISSA INTE HEART (ATTACKING) PÅ MADE AT HOME, ARBETETS MUSEUM, IMORN KL 12-16. VI SPELAR KL 14.15

nu ska jag äta godis och se på tv. och fortsätta sakna jens som fan.