2003-10-30 22:42:43

jag somnade hela tiden på seminariet idag. det va riktigt jobbigt, jag kunde verkligen inte hålla ögonen öppna… jag har insett att plugga är nog inte min grej. bea och jag försöker komma på sätt att försörja oss utan studielån och utan jobb. våran plan är att öppna en klubb.

idag har jens åkt hem. det är tråkigt. jag får inte nog av honom. (och jag får inte nog av sex med honom… hehe jag är enkelspårig. i know!)

jag håller för tillfället på att brottas med en lite skabbig lägenhet och en enorm disk och lyssnar på en blandatskiva som stina hade med sig. manics – suicide is painless, pixies – is she weird och lite annat najs.

sen ska jag äta cips och lata mej i väntan på att stina kommer tillbaka (hon och viktor va här och drack öl för de skulle ut men stina ska komma tillbaka inom en timma).

nej shit vad jag är sliten. men pepp på alkohol! viktor lovade fest på lördag!