2003-11-03 19:37:55

igår va jag duktig och skulle baka havrekakor. tänkte att det är gott att ha hemma så kan man bjuda på havrekakor när man får oväntat besök. efter typ 2 min i ugnen var de brända och när jag tog ut dom satte brandvarnaren igång. det mesta fick slängas, jag kunde äta lite själv.

hade körlektion idag. har aldrig kört så dåligt i hela mitt liv. jag gjorde alla tänkbara fel hela tiden. efteråt frågade peter var jag hade koncentrationen. självklart menade han att jag hade festat i helgen och då träffat nån och nu kunde jag bara tänka på det. (jag menar att jag redan är nervös för uppkörningen.) haha peter är hur skön som helst. han kläcker alltid ur sej en massa shyssta kommentarer. idag va det en tjej som va ute o gick med en hund. hunden gick nästan på vägen så jag påpekade lite i förbifarten att hon inte va rädd om sin hund. då hummar peter lite och säger ”ja hon vill ha en ny”.

har hängt med lillerik idag. det va shysst. försökte prata sex med honom men han va jävligt off. pisstråkigt. jag är hur pepp som helst på sextalk. det har verkligen blivit mitt stora intresse… hm jag skulle inte ha något emot att ha lite sex heller… känner mej lite lätt sexuellt frustrerad för tillfället… jag vill ha jens!

nej nu ska jag se på farmen och dricka te och äta mackor. sen kanske jag ska överväga att plugga lite.