2003-11-24 20:13:55

hm. som sagt va jag en smula onykter förra gången. och erik skrev. men det va fint. sthlm var lyckat. very nice. det va ju mest alkohol och det klassiska lisa+erik härjet. hm. haha. mycket lyckat!

shame va kul, intressant osv. det som irriterade mig va att alla filmer som visades (jo porrfilm) var bögporr. ja inte helt och hållet, men de få (en eller två?) flatfilmerna visades när jag inte hann se. grrrr. det va ju det jag ville se. men jaja männen i centrum tjolahopp. festen på kvällen va shysst. man va ju lite igång eftersom vi festade en smula hemma hos erik kvällen innan.

nu finns det bilder på heart (attacking)’s hemsida från förra spelningen! heartattacking.cjb.net

jag vet inte vad det är. men det känns inte så bra. har varit endel förvirrad. hatar när jag det blir såhär. vet inte riktigt vad jag ska göra heller.

the smiths – last night i dreamt that somebody loved me och nick cave och enya är allra bäst för tillfället.