2004-06-07 01:47:14

i fredags sjöng jag med the deed på pop i parken. det var läskigt att stå på scen utan erik. men kul. plus att the deed är nkpgs bästa band. lillerik är grym på scen (henrik också. plus att det är lite tufft att ha en pojkvän som är rockstjärna…)

i lördags badade jag och henrik i lillsjön och sen spelades heart (attacking) på p3 demo till min stora förvåning. vi är tydligen ett av de bästa band som spelats på p3 demo under halvåret som gått enligt dom.

idag har jag och henrik varit i stallet. han är en naturbegåvning på att rida.

för övrigt kan jag nämna att jag har ett stort blåmärke på höger knä och ett läskigt skrubbsår (som när man ramlade på gympasalsgolvet när man var liten) på vänster knä. min rygg är öm och min piercing i underläppen har mosat mitt tandkött. (så går det när man har sex i en garderob…)

ikväll har jag spelat in ett blandband till henrik och jag fick bara plats med hälften av alla låtar jag ville ha med. kan inte någon fixa 180 minutersband istället för bara 90? nu ska jag sova några timmar och sen skola och sen plugga resten av dagen. sista tentan på lördag. jag har en tuff vecka framför mig.