2004-06-09 20:59:39

jag fick telefonräkningen idag. det var inte ens för en månad (lite konstigt?) men den var bara på 27 kr så jag blev glad. det står att jag har ringt 4 ggr till bea och pratat i sammanlagt 89 min helt gratis för vi har likadana abonnemang. så står det också (detta är det mest spännande) vilka jag ringer mest till som inte har likadant abonnemang. jag har ringt 19 ggr till erik och pratat i 161 min. jag har ringt jens 4 ggr och pratat i 87 min. jag har ringt henrik 5 ggr och pratat i 38 min. jag har ringt mamma 10 ggr och pratat i 32 min.
detta är alltså mitt liv? jag är ganska nöjd.

systret är här. vi har ätit tortellini. nu ligger hon på min säng och pratar i telefon. sen ska hon färga mitt hår.

för övrigt går pluggandet uruselt. fortsätter det så här finns det inte en chans att jag klarar tentan. jag är så opepp, inte ens rädd. istället har idag bea och jag gjort revolutionära upptäckter hos våra före detta/nuvarande lovers (vi borde läsa sexvetenskap istället för litteraturvetenskap). bea har en teori att om man tar första bokstaven i namnen på de man har haft sex med så ska man kunna bilda ett ord (jag körde på mening istället). jag fick ihop ”hej och pajfojm”. sen betygsatte vi våra före detta/nuvarande lovers enligt ett framtaget schema. resultatet var ganska intressant (i vissa fall chockerande). min vinnare hamnade på 27 poäng av 35. jag kan säga att hans namn börjar på h.

vissa nätter blir det så fel. man vill bara ligga nära och prata. men så blir det farligt och jag glömmer det jag borde minnas och istället bara minns det jag borde glömma. vi måste nog hålla oss till sjöar och bergstoppar efter kl två.