2004-07-14 21:28:58

jag har lite tråkigt men jag ska nog försöka gå och lägga mig snart. jag måste vara utvilad kvart över sex imorgon bitti. det har blivit så att jag vill mest sova hela tiden, ganska ofta även på jobbet. jag kan verkligen få så att ögonen faller ihop och jag bara blir yr och konstig, det blir så jobbigt när folk pratar med en då för jag fattar aldrig vad de säger.

henrik är på landet. jag har inte träffat honom sen jag pussade honom hejdå ca 10 över 7 i tisdags morse. det är ungeför 30 år sedan. jag saknar honom. därför lyssnar jag på neil young.

jag har kommit på att när jag blir stor ska jag bli journalist, lärare eller bibliotekarie. förmodligen prioriterade i just den ordningen. annars ska jag bara vara nån sekreterar eller annat meningslöst på kontor. jag har insett att jag tycker om att prata i telefon med folk jag inte känner. det är lika spännande varje gång telefonen ringer.

idag är jag väldigt bitter över att jag inte föddes med svart, lockigt hår. hur skulle det bli om jag sparade ut mitt hår och permanentade det?

jag tror att jag stannar hemma från emmaboda. visste är det enormt lockande att bo i ett fuktigt tält i fyra dagar, vara konstant full, missa alla band man vill se (i år är det ju inte några band man vill se, men detta kommer väl formodligen resultera i att man får ångest över att man inte sett ett enda band), vara rädd för att man ska råka med hångla med någon när man hänger i hångelstråket (ingen henrik på emmaboda! jag vill inte på festival utan henrik! jag skulle bara dö av längtan). så jobbar jag när emmaboda är och förmodligen får jag inte ledigt. och som pappa säger ”du har ju redan varit på en festival i år!”.

i helgen åker jag till landet. då ska jag bada! jag bryr mig inte om hur kallt det är eller hur mycket det regnar. jag ska bada! (och jag hoppas andersson hänger på…)