lördag 2010-03-27 18:09:17

i amerikanska filmer har alla tjejer fantiserat hela livet om sitt bröllop. jag har under mitt liv kanske fantiserat någon minut om bröllop. när jag var liten fantiserade jag mer om hur det skulle kunna vara att ha sex. sen jag blev större fantiserar jag om den dag när bonniers ska ringa upp mig och säga att de vill ge ut min bok. jag vet inte hur många gånger jag har fantiserat om hur jag ska tappa andan, kanske börja gråta, berätta för närmsta person vad som hänt, alla ska jubla och börja dansa och sjunga som i en musikal. nåja. en stor mängd platser coh tänkbara scenarier finns. nu börjar jag nå den ålder då tjejen i den amerikanska filmen börjar oroa sig för att få rynkor innan någon friar. jag har inga rynkor. men jag skulle kunna tänka mig att få någon liten, om det innebär att bonniers ringer upp mig om några veckor.