måndag 2005-04-04 11:16:19

sverige känns inte alls roligt. jag vill åka härifrån igen. allt är grått och fult och verkligen tråkigt.

dublin var superbra. det är verkligen en underskattad shoppingstad. jag handlade två skjortor och en tröja i några av de bästa secondhandaffärer jag sett. jag tror vi var inne i 7-8 tuffa secondhandaffärer. jag förstår inte varför inte fler shoppar i dublin. sen alla pubar och alla skivaffärer. förutom att shoppa så mest drack vi vin och umgicks. så hade vi tur med vädret också. det var varmt och skönt och inte en regndroppe tills fredagmorgonen när vi åkte mot london.

i london bodde vi på ett shysst vandrarhem som vi gick i kanske två timmar i gassande sol för att komma till. vi borde nog ha tagit tunnelbanan. iaf så gick vi då igenom hela hyde park och det var väldigt vackert. london var typ svensk sommar och det var så vackert med allting som blommade. vi såg allting som jag ville se som soho, camden, notting hill. vi hann med sjukt mycket på bara två dagar. sen ville jag inte alls åka hem. om man vill bo i en storstad förstår jag inte att man inte väljer london. om jag fick välja mellan stockholm och london vore valet enkelt.

igår när vi kom hem var jag sjukt trött. vi hade bara sovit några timmar på natten. så jag bara däckade igår eftermiddag och sov tills klockan nio imorse. så jag sov kanske 16 timmar. det är inte dåligt. nu har jag väldigt mycket att göra. sjukt mycket att göra. dessutom har jag tenta i övermorgon. det veta fasiken hur det kommer gå, jag har ju ännu inte börjat plugga till den. efter den är det tänkt att jag ska börja skriva d-uppsats. jag vet inte alls hur det blir med den saken.

jag vill bara åka iväg med henrik igen. jag vill bo med henrik. jag vill vara med henrik hela tiden. jag vill upptäcka världen med honom.