onsdag 2008-11-12 13:07:18

då har man gått upp kvart i sex för att skriva tenta i fonetik. det känns som att jag kan ha fått vg. hittills har jag fått vg i all svenska, än så länge 45 hp. jag fick tillbaka min grammatiska problemlösning idag: vg. med kommentaren att jag borde skriva uppsats om detta. och att jag skriver bra.

hur vet man vilken bana man ska välja?
men de som väljer universitetet tänker jag gör det av otillräcklighet eller feghet.

när jag var sexton år lyssnade jag på the smiths – you just haven’t earned it yet baby. då drömde jag om att få kyssa den jag var kär i, kroppskontakt och liknande, sådant som man väl tillslut lyckas med antar jag. nu är det ju lätt att se det vackra i det lidandet. det höre ju till. men idag när jag lyssnar på you just haven’t earned it yet baby och förlagsbrevens billighetskopierade standarnej dunsar i hallgolvet, tidskriftsmailen uteblir. hur länge ska jag behöva vänta med detta. vad krävs av mig för att få förtjäna.

jag behöver ett alibi.