onsdag 2010-04-14 18:44:57

när jag nu en gång beslutat mig för att lista allt jag läser under ett år så är det ju bäst att fortsätta.
marie silkeberg – komma och gå
staffan söderblom – sa han

en annan sak. när man åker buss och alla som spelar musik högt eller har hörlurar som läcker. vad skulle hända om jag började läsa högt på bussen. om jag inte var så feg skulle jag vilja prova. i mitt huvud skulle det kunna bli en bra film.

för övrigt fick jag vg i kursen i litterär stilistik. det var skoj. en hög med vg:n som växer. men framförallt kände jag, kanske för första gången, att det vore ju spännande med en akademisk karriär. och jag gick under kastanjerna i lund och tänkte på ”sylvia” och såg hur det växte ut en gren på mitt träd.

nu bestämmer jag att min förkylning är slut och att kliandet i springbenen vinner, nu ska jag snöra mig på springskorna och räkna kaniner på kyrkogårdarna! jag skulle också kunna tillägga att det är ett imponerande val för allt jag annars gör dessa dagar är att kolla på lost. jag har börjat om från början, och pusselbitarna viner i luften.