onsdag 2010-05-26 12:05:59

sista avsnittet av lost visades för några dagar sedan i usa. min absoluta favoritserie. jag har ännu inte sett de fyra sista avsnitten. henrik och jag har sparat på dem, för att kunna se dem i följd, teveserier gör sig bästa i följd, trots att de oftast sänds en gång i veckan. men henrik är fortfarande i tyskland och klättrar, och jag känner ju att jag måste vänta på honom. även om tanken slagit mig att jag skulle kunna se dem nu, sedan se om dem med honom och låtsas som ingenting. men jag biter ihop, någon moral ska jag väl ha i kroppen. jag har fått kasta mig över radion och stänga av den när de började prata om lost, jag har snabbt bläddrat förbi en sida i tidningen, jag har scrollat förbi statusuppdateringar på facebook när jag skymtat ordet ”lost”. jag tänker på det natt och dag. henrik kom hem så att vi kan kolla på lost!