torsdag 2007-03-01 10:46:15

jag blev så bortskämd på min födelsedag.

mamma och jag firade i förväg när jag var hemma. drack varm choklad och åt bulle och jag fick paket som bara var böcker, en sådan glädje!

stina var här dagen innan, i tisdags, och vi åt tofu och jag fick paket som rörde mig till tårar, min lillasyster vad fin hon är. hon följde mig till stallet och pysslade med hella som jag rider just nu, och berömde mig för min ridning.

igår morse kom henrik tidigt och sjöng och jag fick öppna paket i sängen, helt galet mycket med paket, hela sju stycken och två till ska jag få senare. han är så smart och pysslig på att komma på saker som man själv inte är medveten om att man önskat sig. nu kan jag lyssna på bonnie ”prince” billy, se på black books och läsa kerstin ekman, bland annat.

och igår när jag kom hem från skolan hade jag fått lapp om att jag hade paket att hämta. jag sprang iväg till ica med en gång och det var paket från erik och jag var så överraskad och glad bara av att bära hem paketet under armen. jag hann precis öppna och se att det var två böcker.

sedan kom johanna och johanna hit med en bricka med te, choklad, frukt, nötter och vin. vi åt fruktsallad och pratade och myste.

allt som allt en väldigt bra födelsedag. jag behövde ha det för att bli uppmuntrad och känna mig omtyckt, och det har verkligen gjort att jag känner mig helt laddad med ny energi. jag har så snälla människor runt mig som betyder mycket för mig!

(det som gjort mig lite ur balans innan var dels att det känts tungt med romanen. dels att jag känner att min diktsamling blir sämre och sämre för varje läsning och att jag nu ska välja ut till vår antologi och jag känner att jag inte klarar det. dels att när jag kom hem i måndags så hade jag fått brev från både norstedts och w&w på samma gång med bara ett blankt nej.)