torsdag 2007-10-18 18:32:50

LAGENHET SOKES I MALMO FRAN ARSSKIFTET!
jag kanner att den finns dar nagonstans. stor etta eller liten tvaa. i narheten av nobeltorget/mollan/st knut. jag kanner att det finns en lagenhet i malmo som vill bli vart hem. helst ar det ett forstahandskontrakt. jag kanner att den skulle kunna bli det hem som jag verkligen vill ha nar vi kommer hem.

vi borjar bli rastlosa. idag har vi varit pa utflykt till en liten fiskeby har bredvid. det var lite skont att aterigen traffa manniskor som inte kan ett ord engelska, men som pratar pa med en anda. men vi langtar efter att se kor, att det ska handa lite mer an en massa mat. vi ater och ater, har behover man inte tanka pa vad man stoppar i sig. nar vi i mandags var ute och firade tre och ett halvt ar tillsammans at vi till och med glass till efteratt, forsta gangen. och vi blev inte sjuka! efter det har jag smaskat gb-glass en gang ocksa, eller kwality walls som det heter har.