torsdag 2010-06-10 13:47:00

om några dagar packar jag min fjällräven råstu och beger mig fyrtiofem mil norrut. jag har redan nu börjat fundera över en passande statusuppdatering på facebook. kanske skriva away from keybord, eller afk som jag tror kidsen förkortar det. för visst är det väl överhuvudtaget så de kallar det? eller något med irl. ja. bara lilla jag som försöker vara fyndig och hänga med i internetsvängen. paus från internet blir det iallafall. sisådär två-tre veckor. det ska bli skönt. men innan dess tänkte jag försöka göra några ändringar på hemsidan, och maila dikter till tidskrifter. jag har jobbat på duktigt med diktsamlingen. det har varit en bra vår. nu tycker jag att den är det bästa jag någonsin skrivit, och jag tänker mig att förlag och tidskrifter kommer att slåss om den. ack vad härligt det är. jag vet ju om att om några veckor kommer jag sucka djupt över min naivitet, och förbanna tidskrifterna och förbanna min uselhet. men tills dess ska jag bara älska den.