2002-11-17 20:06:33

torsdag
jag va i skolan som vanligt o det va lite segt för jag ville helst åka med en gång. men sen tog skolan slut o jag kastade mej på tåget till sthlm. där va erik o tog emot. vi åkte hem till honom. louise va i nkpg så erik o jag va själva. vi gjorde pizza, såg på tv o hade mysigt. jag fick ett band av erik med strula med siri o mirah på. så fixade vi med vår nya låt o började bli nervösa inför morgondagens spelning.

fredag
vi gick upp kl 9 för vi va tvungna att äta, duscha, repa o göra klart nya låten. plus att packa ner allt vi skulle ha med oss. sen drog vi till stationen o åkte tåg i 3 timmar tills vi kom fram till karlstad. vi skulle egentligen ha pratat ihop oss en smula till spelningen, men vi va båda lite trötta o sega (o nervösa) så vi satt bara o lyssnade på freestyle. jag va livrädd för en farbror som jag trodde va självmordsbombare. han satt mitt emot oss o hade skinnrock o löste korsord, men jag tyckte han bara skrev ”mord”, ”blod” o ”hundöra” o sånt. i karlstad va det snö. vi vart hämtade o åkte till stället vi skulle spela. nu va klockan strax innan sex. stället va en pizzeria/bar. rätt sunkigt o mycket alkisar. det kändes lite dublin över hela grejen. erik o jag åt pizza o väntade o kände oss en smula pinsamma. sen sound checkade vi. det lär ok. vi bytte om på en toalett som luktade kiss. sen va kloclan 8 o klubben öppnade. jag drack 2 cider. den tredje snodde nån innan jag kommit halvvägs. vi dansade lite o pratade lite med folk. sen vart klockan ungefär 20 i 12 o erik o jag entrade scenen (ette dansgolv). själva spelningen gick bra, tror vi, vi hörde inte oss själva för de hade ingen monitor, men alla sa att det lär bra. fast erik o jag tror att de ljög. sen åkte vi hem till stina o sov. malle ringde o va full. hon hittade inte hem.

lördag
vi släpade oss upp lite trötta. så började resan till sthlm. vi kom hem till erik vid 6. said skickade sms o frågade ifall vi inte ville komma till deras klubb. vi orkade inte. vi härjade i en ica affär tills vi bestämde oss för att laga linsgryta. då släpade vi oss hem o gjorde det. så vi åt mat, slöade, åt chips o godis, såg på tv, kommenterade robinson ( vi sa att vi ska göra en robinsom dör man bara filmar killarnas skrev o tjejernas ansikten). sen läste jag godnattsaga för erik o sen sov vi (jag får inte snosa med erik men när han har somnat snosar jag lite försiktigt så att han inte märker det).

söndag
idag har jag åkte tåg till nkpg. åkte hem till lillerik en stund. sen bussen mot ringarum. jag sov hela vägen.