2003-07-17 01:31:04

det här är mitt dagboksinlägg nr 903. rätt mycket faktiskt. känner mej rätt stolt. haha.

det är 28 grader varmt inomhus och jag har inte gjort en enda vettig sak idag, trots att teoriprovet närmar sig och gräset växer och jag snart flyttar hemifrån och det finns personer jag lovat att träffa.

när jag vaknade imorse mindes jag inte vad som hade hänt igår. jag blandade ihop dröm och verklighet och kunde inte tänka. det va som om jag hade varit skitpackad dagen innan. det var riktigt läskigt. spenderade några timmar med att bara ligga och vrida och vända på mej i sängen med musik på (lite väl högt kanske). just kombinationen säng plus musik lite för högt på är det enda som riktigt tilltalar mej för tillfället.

allt känns bara lite väl meningslöst och ingenting känns roligt. jag ser inte fram emot något och jag vill inte göra något.

fick åka akut till tandläkaren idag. har haft väldigt ont och varit svullen pga en visdomstand (min tredje). det visade sej att det var en infektion. de tog fram stora sprutan och bedövade halva munnen på mej. sen skärde de och grejade. jag har gått och spottat blod och inte kunnat prata halva dagen. men det gör nästan inte ont alls (har någon grej i såret med smärtstillande och bakteriedödande på). så jag hoppas verkligen att det blir bra nu. va det inte bättre imorgon skulle jag få komma tillbaka och göra om allt.

FAN FAN FAN FAN FAN JAG VILL INGENTING OCH DET KÄNNS BARA PISS OCH JAG ÄR BARA TRÖTT OCH LEDSEN MEN JAG ORKAR INTE KÄNNA OCH SNART KOMMER DE FLESTA SOM BETYDER NÅGOT FÖR MEJ ATT FLYTTA HÄRIFRÅN OCJ JAG VILL INTE PLUGGA OCH JAG VILL INTE SITTA SJÄLV I EN LÄGENHET OCH JAG VILL INTE BEHÖVA GÖRA EN MASSA SAKER SOM JAG INTE VILL BARA FÖR ATT JAG MÅSTE. VARFÖR KAN DET ISTÄLLET INTE FÅ VARA BRA OCH VARFÖR KAN JAG INTE FÅ BEHÅLLA DET SOM GER LYCKA?

SÖKES: någon som ska läsa historia, konstvetenskap, filosofi, kulturvetenskap, eller allra helst litteraturvetenskap på linköpings universitet.