2003-07-25 00:09:38

började dagen med att gå upp halv nio (!!!) och åkte till stallet. anna följde med och det va kul. vi turades om att rida. både dressry och hoppning. vart svettigt som fan. men så jädra kul!

sen va jag hemma en snabbis och badade och bytte om och åt. sen åkte jag till stan och gick till systemet plus lite. och upptäckte att man får rabatt i hårvårdsbaren (eller vad det heter) om man har csn-kort. letade efter långkalsonger i väl valda butiker men det finns inte nånstans. gah jag som är så pepp på nya långkalsonger.

sen jag kom hem har jag legat på soffan och ätit glass, kakor och läst.

nu väntar jag på att mamma ska komma hem. lyssnar på concretes för första gången på typ tre år? nostalgi. när jag köpte skivan och jag minns så väl: ”i smile a second and it’s gone when i realize i’m all alone”. fatta hur mycket man har varit med om under årens lopp. sanslöst. jag lever nog för tillfällig kärlek tror jag.

nu ska jag ta dagens typ hundrade cigarett. jag MÅSTE minska ner.

och jag vill tillägga: det känns ingenting. allt är helt dött och jag bryr mej inte och allt är bara så overkligt att det lika gärna kunde ha varit en fantasi eller dröm.

jag är jävligt pepp på mängder med alkohol imorn.