2003-07-29 23:48:44

jag har druckit 7,0 cider och ätit riskakor med ostsmak. supergott. dessutom har jag lucky strike nu för de hade inte newmore, så det är lyx. erik och jag och louise har kollat på eriks och min experimentella porrfilm ”ove 1” som nu är ett år gammal. sjukt bra haha. vi planerar en uppföljare som ska heta ”ove väser igen” eller ”ove – återkomsten” eller möjligen ”jag vet vad du gjorde med ove förra sommaren”. vi behöver bara en filmkamera. (om just du vill låna åt en till oss så hör av dej!)

jag vill flytta nu! och att alla ska komma och hälsa på som planerat och att alla ska hänga med ut som planerat.

jag och erik börjar peppa upp oss för emmaboda. jag börjar känna en viss längtan. i vilket fall blir det shysst att få hänga med erik i fyra dagar.

jag röker sönder mej för att hålla mej lugn.