2003-12-15 22:05:12

så var man sjuk i en vecka. har legat hemma hos mamma på landet. badat i snor och svett. tar hostmedicin som man inte får köra bil när man tagit. så ännu har jag inte kunnat inviga körkortet. men nu, efter en vecka, mår jag bättre så snart ska det va dax.

jag har inte rökt på en vecka. eller rättare sagt: jag hade inte rökt på en vecka tills idag. idag har jag rökt en cigarett. men jag är för det stolt över mig. en enda cigarett liksom. det är fan så lite.

på b-kursen ska vi läsa tolkien. fan va coolt. så har jag tenta på min födelsedag. sen vill jag gå en skrivarkurs och sen ska jag bli socionom eller beteendevetare och så funderar jag på att flytta till malmö.

jag saknar hästar och rida. det är 1,5 vecka sen sist. jag dör snart. det har bara blivit värre av att se sagan om ringen och sagan om de två tornen 2 ggr under helgen.

bright eyes – padraic my prince är världens bästa och jag lyssnar på den om och om igen och för varje gång höjer jag volymen ett snäpp till.

önskas i julklapp:
polarn och pyrets svart och vitrandiga långkalsonger
polarn och pyrets svart och vitrandiga långa nattlinne
svarta converse typ stl 40,5
en bekväm tvåsitssoffa
en jävla massa pengar

jag vill banka huvudet i väggen. eller bara gråta eller somna. helst ta en cigarett först. domna bort lite. allt som ju kändes så bra förut.