2003-12-26 18:18:36

jag är på snabbvisit i mitt för tillfället älskade hem. jag agerar idag taxi åt min mor. kl 11 ska jag hämta henne i söderköping. det är kul att köra bil själv, även om jag var livrädd första gången.

(fatta vad vuxen jag är: körkort, hemförsäkring, icakort. listan kan göras lång. men jag känner mig allt annat än vuxen.)

i söndags tillbringade jag dagen på resande fot. vaknade på morgonen i skinnskatteberg. åkte buss till köping. fick vänta där ett tag för pga snöstorm var tåget försenat. åkte tåg till västerås där jag precis missade mitt nkpg-tåg. sj skickade mig då med tåg till sthlm. därifrån fick jag åka tåg till nkpg. jag avslutade dagen med att åka buss till ringarum.

julen har väl varit sådär. härligt att träffa stina och avreagera sig. hon är mer än en syster. kanske lite som en tvillingsyster. man läser varandra… det va kul att spela maxi-yatsy med lovisa och lucas. och så har det väl varit ungefär så som det brukar…

jens har hjärntvättat mig. jag lyssnar nästan bara på hans blandskivor. och det är i normalfall egentligen inte alls min typ av musik. men så lyssnar jag även på bright eyes – padraic my prince. och när vi snackar musik kan jag ju erkänna att hemma spelas hanson för fullt. hahahahaha. det är det enda roliga i mitt liv idag.