2004-08-22 19:20:01

det är söndag och jag är seg. det var party igår och det var kul men sen blev jag för trött och orkade inte riktigt med alla fulla kids på guske. så jag letade reda på henrik på stan och tog med honom hem. vi låg i sängen till halv tre idag. det var fint.

det är bara skit på tv. jag är hungrig. det regnar ute. jag skulle vilja att henrik och jag kunde åka och bada men han är på jobbet.

imorgon börjar skolan. det ska bli skönt.

alla har flyttat nu. det är bara en liten utvald grupp kvar. vi är med i ett expriment. ska vi överleva utan de andra i flocken eller kommer vi dö ut? jag hatar att alla flyttar det känns förjävligt!

i fredags följde jag med henrik och klättrade. det var asläskigt och jag skrek nog efter mamma mer än en gång. men på samma gång var det kul och jag fick ett sår och blödde på armbågen. vi ska göra om det snart igen! mitt mål är att bli lika duktig som henrik (kommer aldrig hände men det var faktiskt kul och jag är en envis jävel).

nu har jag varit ledig i två dagar och de har gjort underverk. efter att ha levt i celibat ett bra tag eller sisådär två veckor så har jag nu frossat i sex. det är ett bra tecken på att jag håller på att återställa mig.

jag kan skrika det rakt i era ansikten:
LISA ÄLSKAR HENRIK!