fredag 2007-09-21 12:35:47

alla mina klader luktar vinager.

henrik sager att det beror pa att morgonens yoga-lektion oppnat mina chackran sa att gifterna fran alla chips jag atit rinner ut.

men arligt talat sa luktar verkligen alla klader for javligt. och eftersomm luftfuktigheten ar sa hog kanns de standigt fuktiga, nar man svettats ner en t-shirt blir den aldrig riktigt torr igen.

och det var faktiskt sant det dar med yoha-lektionen. henrik och jag hade var allra forsta imorse. det var bara jag och henrik och var indiske instruktor. vi bojde och bande vara kroppar och det var riktigt svettigt ibland. men det ar lite svart med spraket, alla indier bryter pa ett satt som jag trodde att jag fatt traning pa efter att ha jobbat pa studentbo och mott alla dessa indiska utbytesstudenter, men nej. jag tyckte tex hela tiden att var instruktor sa at oss att ”tank pa ditt fett”. yogan handlade mycket om andning och avslappning ocksa, och ibland sjong var instrukor en truddelutt och jag hummade med lite, efterat sa henrik att han ocksa ryckts med och hummat lite han med. vi tanker nog ta en lektion till imorgon, vara oviga kroppar behover nog det.

tillbaks till det dar med klader. alla rad jag fick infor resan, fran bocker, internet och livs levande manniskor, sa alla att jag skulle kopa indiska klader har. jag har kopt en skon och fint randig kjol och tva sjalar till min redan stora samling indiska sjalar hemma. men att handla klader har tycker jag inte ar nagot man vill! svettigt och allt for omstandigt. och att man ska kla sig som en indisk kvinna kanns valdigt overdrivet, da skulle de sakert glo mer! nej jag kanner att jag har det bra i mina t-shirtar och byxor jag tog med hemifran, jag ar glad att jag tog med mer an ett ombyte. (fast allt man kan tankas vilja kopa finns har, men att orka.)

snart ar det dags att lamna rishikesh aven om bade jag och henrik verkligen gillar det! det har magi. da styr vi vaster ut mot pushkar.