fredag 2009-09-11 11:22:22

jag köpte astmamedicin för 841 kronor. sedan var jag bara tvungen att trösthandla en klänning för 300. klänning nummer två på mindre än en vecka. nu måste jag försöka ta av mig spenderarbyxorna. annars får jag leva på enbart kosmisk energi resten av månaden. men först en sista ben och jerry-glass, vad vore en fredag utan bohemian raspberry.

förövrigt är barndomstolen mitt nya favoritord. jag kan bara gratulera UKON som hittade det. och gratulera till en i mitt tycke briljant diktsamling. det leder mig in på en sak jag gått och grunnat på: hur många böcker läser jag egentligen på ett år? från och med nu ska jag lista allt jag läser. jag börjar med det jag läst sedan jag kom tillbaka till malmö, nämligen:
ida linde – om jag glömmer dig blir jag en annan
stephen king – att skriva
UKON – barndomstolen
inger christensen – brev i april (omläsning. räknas det?)