JAG ÄR EN FATTIG BONDDRÄNG MEN JAG LEVER OCH SNUS

Alltså min gulliga unge. Henrik och Arvid var på stan och köpte lite fler kalsonger till Arvid, dvs hälften av hans underbyxor är trosor, han får välja själv och tack och lov väljer han många rosa och med enhörningar. Han föll dock särskilt denna gång för ett par ”fotbollsmönstrade”, dvs sådana där rutor som fotbollar har i svart och vitt, men när jag frågade honom om kalsongerna lös han upp och sa att det var schack!! Åh mitt mammahjärta då. Och hahaha Lindex, ni får tänka lite utanför boxen ibland kanske, när ni designar barns underbyxor! Andra gulliga grejer min unge gör är att han hämtar en varsin ukulele till honom och Henrik och så sångboken och så sitter de och spelar och sjunger. Han kan också be oss spela sångerna på ”klånen”, dvs telefonen, om han inte bara gnolar på själv medan han leker. Hans favoritsånger är Fattig bonddräng, Uppå källarbacken, Varm korv boogie och Pappa kom hem. Hans egen version av fattig bonddräng är hemskt fin. Först löd den: ”Jag är en fattig bonddräng men jag lever och snus.” Sen ändrade han den till: ”Jag är en fattig bonddräng men jag lever och svär.” Älskade unge, idag blir han 2,5 år.