lördag 2007-01-13 18:07:42

imorgon postar jag min diktsamling. det kommer att bli en stor dag, jag kommer säkert att vara nervös när jag lägger dem i postlådan, hålla kvar i dem en sekund innan jag släpper.

för övrigt har jag mens. jag vill helst bara ligga framför teven och tycka synd om mig, jag har inte hunnit än.

jag har nog egentligen ägnat största delen av dagen åt att ta bort saker på min hemsida. ett försök i att skala av mig min ungdom. jag har alltid kvar gamla dåliga dikter för att det känns sorgligt att ta bort dem, som om att jag struntar i att de är dåliga och att folk kan läsa och se hur dåliga de är. nu har jag skalat lite. även tagit bort alla fotografier, jag förstår inte varför det var så svårt, gamla bilder från när man var 19 och festade i norrköping. nu är jag vuxen, seriös och redo att bli utgiven.

egentligen skulle jag vilja lägga upp utdrag från min diktsamling på hemsidan, men jag vet inte vilka delar. men det är ju annars någt som jag vill visa upp. det första och enda som jag verkligen har arbetat på ordentligt, en idé från början till slut.

nu ska jag steka tofu.

sedan har jag ettornas texter att läsa till textsamtalet på måndag, helt galet mycket, jag förstår inte hur vi ska hinna prata om allt.

och så stundar vår flytt, rakt över nobelvägen bara. jag hoppas att det inte kommer att regna.