lördag 2007-06-23 15:10:15

henrik och hans pappa sa att man inte alls slår sig när man åker vattenskidor. jag är helt full av blåmärken fortfarande och det är fyra dagar sedan jag åkte. det var svårt och läskigt och roligt och jag blev ganska skadad.

i onsdags var jag hos tandläkaren på vanlig kontroll. det blev bestämt att jag ska dra ut mina två sista visdomständer, för att inte behöva få problem i indien (jag får ofta infektioner och går på dyra akuttider och har gjort det i fyra år). det kommer ta 1,5 timma per tand och totalt kosta 3000. de ska skära upp tandköttet, ta bort lite av mitt käkben, ha sönder roten på tanden och sedan ta bort. tandläkaren var osäker på om det skulle gå, egentligen kanske de skulle opereras bort på sjukhuset. men vi ska göra ett försök. vi börjar med den lättaste tanden så får vi se. när jag gick därifrån var jag nära gråten och det tog flera timmar innan paniken lagt sig. den 9 juli är det dags för den första tanden.

igår var det midsommarafton och det var uppehåll hela dagen. precis när vi grillat klart kom regnet. men det var varmt iaf och med lite folköl i kroppen så. och klockan tio åkte vi ut till lillsjön och badade nakna. vattnet var svart. å vilken midsommar!

på måndag börjar jobbet och allvaret.