lördag 2009-08-22 15:41:09

jag har precis ägnat några minuter åt att sprätta upp lasse söderbergs slottet la coste ligger i ruiner. den fick jag på gårdagens bokregn. både henrik och jag blev besvikna på bokregnet. inte för att jag hade trott att de skulle kasta ut böcker som skulle knocka alla till marken, även om det på sätt och vis var en lockande tanke, och det kunde ju vara därför bokregnet bara skulle bestå av lätta och luftiga diktsamlingar. men något sorts kastande eller givande trodde jag. nu var det istället ett gäng titlar stående i en bokhylla. väldigt odramatiskt, sånt har jag ju hemma. man fick bläddra och ta en. henrik sa att det inte var bokregn, utan bara böcker i regn. jag sa att mängden böcker inte ens var duggregn.

sedan gick vi på stan och köpte varsitt par jeans. henrik köpte cheap monday, vilket jag också hade tänkt men de jeansen är verkligen inte gjorda för min kropp. jag funderade på ifall jag borde köpa iallafall eftersom de bara kostar fyrahundra. men jag tog mitt förnft till fånga, och sedan gick vi till jc och där hittade jag ett par wrangler på rea för fyrahundra och de var fantastiska. jag tror det är färgen som heter deep dream. något heter deep dream iallafall.