måndag 2005-05-16 17:11:15

det blir inte mycket internet alls. det blir faktiskt nästan ingenting. jag bara kollar min mail lite då och då för att sköta kontakten med min handledare. därför ger jag inte mjaumjau den uppmärksamhet det förtjänar. förlåt.

det är sjukt mycket sommar i norrköping. det regnar iofs lite då och då, men däremellan är det sol. allting har blivit grönt och det luktar blommor på min gård.

jag tokskriver på min uppsats tills jag stupar. jag har insett att jag kan skriva som en galning, men en gång i veckan tar det stopp. i lördags fick jag feber. så lördag och söndag pluggade jag ingenting. (fast igår söndag var jag så pass kry att jag var kåt halva dagen. henrik och jag var snuskiga som aldrig förr. det var otroligt befriande. det är nog därför jag är frisk nu. haha.) idag är det måndag och jag är frisk och har fått tillbaka energin. men nu inser jag att jag inte kan bli klar med uppsatsen i tid. 15 sidor på två dagar är lite väl. så nu slappar jag. helst skulle jag vilja ut och klättra, men nu är henrik sjuk. vi slappar och kollar på film. i’m a naughty girl.

på torsdag åker jag till skåne.