måndag 2005-06-20 23:39:24

hultsfred var väldigt bra. det var mer än så. det kan nog stämma att det var min bästa festival någonsin. vädret var otroligt, det regnade bara lite en dag. därför har jag kanske den fulaste solbrännan någonsin, hej bonnbränna liksom. det var kanske inte så många bra band, men stämningen var sannerligen på topp. dessutom hade vi bra grannar och det är ganska unikt. bästa banden var lätt robyn, le tigre och emil jensen. andra platsen delar nog navid modiri och looptroop. det var den första festivalen som jag inte längtade hem någon gång. första gången som jag gärna hade stannat en dag till. dessutom är det väldigt fint att få vara med henrik hela tiden.

fast jag får vara mewd henrik hela tiden nu med. idag har vi varit vid ågelsjön hela dagen och klättrat och badat. imorgon åker vi till mamma och ska vara där till torsdag.