måndag 2005-10-24 10:21:19

nu går vi promenader igen. förra veckan gick vi till skogen. det behöver ju inte vara så speciellt, men betänk att jag bor i skåne. och just här runt svalöv verkar det faktiskt vara extra ont om skog. men förra veckan hittade vi den. det blev en tvåtimmarspromenad.
och jag sprang på randen.

i fredags var vi på saids popklubb i malmö. det var jag, henrik, stina, andreas, johanna, johanna och ida. jag hade så kul. och dansade. och sedan åkte jag, henrik, stina och andreas taxi hem i regnet till grabbarna i stehag. det kostade femhundra spänn och jag var nära på att kräkas i taxin.

resten av helgen har jag varit trött.

men igår kväll innan jag skulle åka tillbaks till svalöv gick jag, henrik och andreas en promenad. vi gick till stahags skog (den är nära). det var mörkt ute men vi gick för det in i skogen. och gick vilse på mörka stigar. jag fick nästan panik och jag trodde henrik och andreas skulle döda mig. eller att någon/något annat skulle döda oss. efter vad som kändes som en evighet kom vi ut ur skogen vid någon bondgård. vi hade ingen aning om var vi var men vi började gå. till slut kom vi också fram. det kommer jag inte göra om i första taget.

på torsdag är det höstfest. efter det är det lov. då ska först jag och henrik vara ensamma för första gången på drygt två månader. sedan ska jag till norrköping/ringarum. jag kommer på tisdag nästa vecka!!!