måndag 2006-02-06 10:26:16

nu är det snöstorm igen. det känns okej eftersom jag inte behöver ut och resa i det. men annars skulle jag faktiskt föredra vår.

jag har nu tillbringat min allra allra första helg i svalöv. alltså första hela helg, jag har inte lämnat komunen. det har varit okej, hyfsat. stina var här och det var väldigt bra. vi såg på flera filmer och det var väldigt bra. vi åt mycket kakor och det var väldigt bra. men annars är det segt och jag röker faktiskt. det går nog inte utan just nu.

henrik kommer på torsdag eller så. det ska bli skönt. jag saknar honom verkligen. jag har redan börjat sakna honom för att han ska åka. alltså det känns som det är två månader utan honom nu, fast det dröjer tre veckor innan han åker till thailand. men jag är orolig för hur det ska bli. hur jag ska kunna klara mig utan honom, så länge.