måndag 2009-07-06 13:47:17

nu är det slut på ledigheten. jag värmer upp sommarjobbandet med ett tiotimmarspass. det är lite skönt att det regnar. och min tillfälliga säng under dessa sex jobbveckor luktar som hos farmor.

igår slog jag rekord på springandet. sju kilometer. sen är jag ju inte vidare snabb, men jag har tänkt kompensera det med att försöka på en mil istället. det bästa är i vilket fall alltid en kall sjö efteråt. men nu börjar de ju bli riktigt varma.

för övrigt är det mycket krångel som skaver. vi har ännu inte fått någon hyresavi för juli och vår hyresvärd verkar inte vidare sugen på att ge oss någon heller. och min hemsida är nog trasig för livet. någon som vet ett bra och gratis hemsideshem? sen har jag växter som vill ha vatten, csn som väntar på ett telefonsamtal. för att inte tala om alla sjöar jag inte simmat i än.

jag är i alla fall glad att jag hunnit med att klättra några riktigt fina leder, se en ekoxe flyga förbi, höra ett rådjur skrika utanför mitt tält och träffa den lilla randiga katten på samma plats varje kväll under mina kvällspromenader.

sen är det diktsamlingen som tar ett steg fram och ett tillbaka. jag har några små beslut jag går och suger på precis som om de var karameller. det är en riktigt nött liknelse det. men jag har i alla fall hunnit putsa lite och det känns oftare bra än dåligt och det är bra.