onsdag 2008-04-16 15:07:19

man skulle kunna tro att det finns mycket att skriva dagbok om när man gör det så sällan. jag trodde det på väg till denna dator på bibliotekets andra våning. men jag insåg medan jag gick uppför trappan att det enda jag kan komma på att skriva är att det är trist att inte ha internet hemma för då blir det aldrig att man skriver dagbok. (även allt strul det innebär när man måste skicka iväg ett mail lite snabbt.) jag skulle annars tex kunna tänka sig att skriva om de små ny fragment jag hittar till min diktsamling. de dyker upp här och var, som skräp i något gathörn på möllan och gömda mellan konservburkarna på ica. jag kan också skriva att igår firade jag och henrik fyra år och jag bjöd honom på frukost på simpan. mest tänkte jag igår på vad som hänt under dessa fyra år och hur långt jag ändå kommit, geografiskt, hårlängdsmässigt och hårfärgsmässigt, och en sådan sak att jag faktiskt skriver och att det är på riktigt. annars består mitt liv mest av beslut om framtiden som skjuts till framtiden och grammatiska funderingar kring saker som dynamiska verb, statiska verb, antal ord i fundament och utbrytningar.