onsdag 2009-08-19 19:40:23

malmö luktar london, utom utanför ikea för där luktar det hampi (som ligger i indien för den som inte vet). min dag är obeskrivlig, men jag började gråta hos tandläkaren när det visat sig att de bokat in mig på en annan dag än vad de berättat för mig, och jag gått upp tidigt och släpat mig dit helt i onödan. så kom vi till ikea en halvtimma innan de öppnade. allt för att jag skulle förstå hur mycket mer jag kunde ha sovit imorse. jag har inte sovit ordentligt på tio nätter. imorgon bitti ska jag gå upp halv fem för att jobba öppningspasset på pocket shop. det är nästan mer natt än morgon. på fredag morgon ska jag upp tidigt för att gå till tandläkaren igen. jag fick iallafall yoko onos grapefruit på posten, tyvärr efter att jag hade behövt den i skolan, men nu är den min bara min iallafall. och nu ska jag gå ut i köket och koka te och äta nybakat bröd och lite yoghurt.