onsdag 2010-01-20 09:24:38

jag kommer aldrig att bli publicerad i lyrikvännen. jag borde bara lägga ner den ambitionen. jag tror de hatar mig. det här att de varje gång dissar mig med vad jag tror är precis samma mail:

”Hej Lisa!

Vi har nu tittat på ditt insända material och bestämt oss för att inte publicera det i vår tidskrift.
Lycka till på annat håll!

Vänliga hälsningar
Lyrikvännens redaktion”

annars kan jag konstatera att det snöar ute och att jag helst bara vill gå och lägga mig igen. för att muntra upp mig kan jag tänka på att två förlag återstår, norstedts och modernista, men eftersom de nu är uppe i 26 veckor är nog det troligaste att mitt manus bara ligger gömt längst ner i en hög med andra manus, vita pappersark, och det som göms i snö tänker jag men det är ingen vidare metafor.