torsdag 2005-06-02 22:41:40

min lägenhet är uppsagd. det känns så sorgligt. det är mycket sorgligare än att flytta hemifrån. min lägenhet har varit min frihet, den har varit min möjlighet till ett liv. jag kommer att ha bott här i drygt två år när jag flyttar ut. det har varit de två bästa åren i mitt liv, det finns ingen som helst tvekan om det. i augusti kommer jag alltså flytta hem till mamma igen. det trodde jag aldrig skulle hända. iofs blir det mest mina saker som ska bo där, jag ska till fridhem i svalöv i skåne. men jag kommer ju att få bo hos mamma på lov och så. plus hela nästa sommar.

idag har jag haft min sista ridlektion på eken. det var sorgligt. jag kommer sakna allt och alla där. jag red en dubbellektion för att ta igen en gång som jag missat. jag fick hopplektion x 2. otroligt svettigt men det gick bra. gick väldigt bra. det var en fin avslutning. första lektionen red jag demon. andra skulle jag ha min lilla favorit castor (som jag kallar min lilla ekorre) men det visade sig att han var halt så jag fick byta till tubben. han är gammal och otroligt svankryggig men ändå pigg och älskar att hoppa. vi hade en poängtävling och jag och tubben vann! efteråt var det en av stalltjejerna som sa till mig att hon tycker att jag rider alla hästar så bra och att hon vill bli lika duktig som mig (fatta chocken). jag blev otroligt smickrad.

nej vad trött jag är, jag måste sova. jag är helt slut. jag har några dagar med panikpluggande kvar. till nästa helg är jag förhoppningsvis klar. men jag måste verkligen ge allt jag har nu. det är jobbigt. jag vill ha sommarlov nu.