torsdag 2008-04-17 13:55:25

idag har jag fått tillbaka min grammatiktenta. jag fick 97,5 poäng. av 100. jag har nog aldrig varit så stolt över mig själv.

nu har jag köpt tågbiljetter för över 1000 spänn, tror att jag har kanske 5 kronor kvar på kontot. men det får det vara värt när man ska hälsa på sin bästa erik i storstan.

förresten så måste jag erkänna att jag ljög lite i gårdagens inlägg. det jag gör mest nu för tiden är att räkna ord, räkna sammansatta ord, räkna verb, räkna substantiv och göra en mängd avanccerade uträkningar. men på min så kallade fritid granskar jag mina egna dikter och kartlägger min grammatik. det är spännande att göra satslösning på något som man själv skrivit. och det är spännande att ta reda på om ens meningar oftast är högertunga eller vänstertunga. och bara lägga märke till en ny värld som alltid funnits där men som man aldrig sett.