torsdag 2009-05-21 00:09:13

jag upptäckte att här på mjaumjau finns ett dagboksarkiv, där man i ett enda svep kan läsa dagboken från början till slut. så nu har jag fördjupat mig i mina tonår. och självklart sparat hem hela kalaset. mitt allra första dagboksinlägg lyder:

”2001-01-13 17:29:35
festen igår va misär. usch. o idag ska jag till popstopp. jag hoppas det blir roligare än igår. jag skulle vilja dricka väldans massa o dansa dansa o ha kul o glömma allt. för en stund… har lånat en heavenly skiva av en kompis. mmmmm. utan musik skulle jag inte kunna leva… allt är så krångligt o så invecklat o jag känner mej så förvirrad. jag vill allt på samma gång. måste bestämma mej. men det går ju inte när jag inte fattar vad jag känner. aaaahhhh! alla utom jag vet hur det ska gå.”

sedan dess har det gått 1617 dagboksinlägg.

det är bra med sådant som ger perspektiv.