2002-06-09 17:36:32

blä jag hatar internet o försöker undvika det så länge det går. vet inte varifrån detta internethat kommer ifrån. förr drogs jag till det som bin till sötsaker.

jag kan inte skriva längre. dikter alltså. jag har ingen som helst lust. kan inte formulera mej på ett sånt sätt, iofs har jag inte försökt, men men. allt jag skriber är dagbok. mest då i bokform.

allt är så vemodigt. jag vet inte om det är sommarlovet. men allt känns så vasst. jag låg på soffan o läste inger edelfeldt – riktig kärlek, o kände lukten av höst o häst. oh vad jag så hemskt gärna vill ha en häst. o det är klar höstluft o man rider ut på fuktiga skogsvägar o allt bara är frihet.

tänk om jag aldrig får ha det så.

om två veckor börjar jag jobba. sen ska jag jobba i 7 veckor. hemskt.

jag hatar när min svartsjuka kommer. jag vill inte vara svartsjuk. den förstör bara. o man går runt o bär på det där jävliga o försöker svälja det, men det går inte. jag vet inte varför jag är svartsjuk. jag litar ju på dej. men att veta att i två veckor är det du o hon, o inget jag alls. fan fan.

nu ska jag beställa tågbiljett till storerik. han kommer hem! vi ska repa massa. jag ska va hos honom. som förr. oh min älskling kommer hem! jag saknar honom så mycket.

jag har ingen busskort förrän på torsdag. tills dess ska jag sitta hemma utan cigaretter.