söndag 2007-04-08 14:44:19

jag bara sitter här och duttar på tangenterna lite på måfå.
jag har gjort det i flera timmar nu.
läser gamla texter.
gör några små ändringar på hemsidan. undrar om jag kanske skulle ta bort den.

jag hittade en död mus i en råttfälla på vinden.

när jag tittar mig i spegeln lyser ett rött hår emot mig. det var inte meningen att det skulle bli rött. men jag tar det med ro. när vi knäckte den svarta hinnan var det rött på insidan. när jag för åtta år sedan började färga mitt hår var det rött jag färgade det det första halvåret. sedan övergick jag till svart och det höll jag mig till i sju år. det känns nu som att cirkeln sluts. jag tar samma väg tillbaka. det röda låg där innanför och väntade.

imorgon åker jag tillbaka till skåne. på onsdag kommer henrik.

här på landet har jag kört bil.
blundat mot solen.
plockat vitsippor.
läst och läst.
ätit godis.
åkt in till stan och gått på bio. promenerat.
jag promenerade till och med själv en kväll, gick i mörkret och bet ihop.

nästa gång jag kommer hem till mamma är det sommar och jag har ett flyttlass med mig.