torsdag 2010-06-03 18:13:53

jag cyklade till kulturcentralen och bläddrade i litteraturtidskrifterna. alla tidskrifter som jag inte är med i. alla andra som är med i dem. alla texter som jag inte vet hur jag ska hinna läsa. jag cyklade till stadsbiblioteket och bläddrade i diktsamlingarna. alla diktsamlingar som jag inte är med i. alla andra som är med i dem. alla texter som jag inte vet hur jag ska hinna läsa. nu har jag lagat mat och inte hunnit läsa eller skriva. nu har jag ätit mat och inte hunit läsa eller skriva. nu har jag spelat backgammon med henrik och inte hunnit läsa eller skriva. nu har jag pussat henrik på magen och inte hunnit läsa eller skriva. snart ska stina och henrik bleka mitt hår och jag ska inte hinna läsa eller skriva. sedan ska jag sova och inte hinna läsa eller skriva. imorgon ska jag diska och inte hinna läsa eller skriva. imorgon ska jag jobba och inte hinna läsa eller skriva. imorgon ska jag springa minst sex kilometer och inte hinna läsa eller skriva. i helgen ska jag läsa och försöka att inte må dåligt över att jag inte skriver.