2001-09-27 19:26:02

nu är min prins erik hemma i nkpg. oh darlo det är så tryggt med dej här! vi har kramats på stan länge o väl idag o sen fikat på annars o jag klängde som en blodigel på han. sen gick vi till hans pappas jobb o låste in oss på toa. erik med bar överkropp o jag med en sax i handen. det hela resulterade i mindre hår på eriks huvud o mer hår på mej.

på lördag ska jag läsa dikter på louis de geer hallen. fast inte på nån scen. hoppas jag. sen ska vi förfesta hos tatti. o sen popstopp. o erik ska va med på alltihopa!!!

dricka sprit o va tysk.

jag kan bli så förbannad för det känns som alla tror att lisa kan man hångla med hur som hellst. lisa hånglar med alla. gah! nåväl. jag kanske hånglar runt en smula liksom. call it frihet. men jag är ingen hångeltant. (fyndigt uttryck haha).

lisa vill hångla på riktigt just nu.

vad överpretantiöst det blev. (heter det så?)