2002-01-12 20:56:50

med eller utan killar är en jättebra film som ni borde se.

har så mycket att göra jag kan inte tänka på allt. vill bara få slippa allt. har uppdaterat min hemsida en smula iaf. men det blir ju inte bättre. usch.

jag förtjänar inte att ha det så bra som jag har det. jag förtjänar inte dej. jag förtjänar inte mina kompisar. jag förtjänar inte att ni bryr er om mej. jag är ingenting o ni borde lämna mej ensammen. jag uppför mej illa mot er o bara drunknar i mina egna problem o hur ni än beter er mot mej tar jag illa upp. jag bara gråter o gråter o vad ni än gör kan ni inte torka mina tårar. jag bara tänker på allt som varit i mitt liv o hur det aldrig kommer bli i framtiden o vad ni än gör för mej nu så vågar jag inte tro att det är sant. det är lika bra ni lämnar mej för eran egen skull.

panikångest. jag är aldrig ensammen.

va hos lillerik igår o jag inser bara att det är ingen ide att fortsätta. ingen ide att fortsätta med nått. you know i love you here’s the irony you’re gonna walk away intact nja så är kanske inte fallet exakt men jag bryts ner av det här. men det kan bero på all stress som jag känner all press måste få ta det lugnt äsch nu ska jag sluta skriva innan jag ger ut hela mitt liv här…men jag orkar inte fortsätta såhär.