2002-02-12 19:35:53

det är nästan så att alla som skriver dagbok skriver väldigt avancerat. det ska inte handla om vad man har gjort. utan det ska nästan vara ett litterärt storverk.

så gör jag inte jag. jag orkar inte ödsla tid på en jädra internetdagbok, där jag inte ens vet om någon läser. här skriver jag bara för att skriva av mej, typ lite saker som hänt o saker jag tänker. hur det sen ter sej skiter jag i.

jag har väldigt lite tid att skriva. den tid jag har sparar jag för att skriva i min svarta bok. den hålls gömd tills jag tycker det kan publiceras i mitt zine eller på min hemsida (dikter då). mina noveller låter jag nästan ingen läsa.

jaja. ni bryr er nog inte, men detta tar fram minnen som gör ont. men här kommer några utdrag (gamla o nya) från min riktiga dagbok: (äsch detta säger ingenting eftersom jag måste cencurera det mesta…menmen.)

”inatt drömde jag att du kysste en annan. det var kärlek. hela drömmen va så verklig o jag vaknade o mådde dåligt. för jag vet att du kysser andra…”

”kan man bleka sina händer i klorin? jag skulle behöva det. trots solkräm har de blivit lite bruna o det är fukt fult fult eftersom jag har vitt puder i ansiktet…”

”jag mår riktigt dåligt men ingen tar nog mig på allvar men det gör inte direkt något för jag känner mej så borta. nothing matters to me…”

”jag röker o dricker hela tiden men jämt när jag är full gör jag bort mig o allt slutar i tårar. helvetesliv jag kräks…”

”erik har flyttat. jobbigt. han är min bästa kompis o vi ska klara detta. va hos han i helgen faktiskt. han är min sweetie o jag försöker alltid hångla med han när jag är full. lite komiskt…”

”kan inte andas…”

”jag är så kär så jag blir yr, det här är på riktigt, jag darrar av rädsla för att du ska lämna mej, att du inte känner lika mycket

jag hjärta dej

jag är så kär så jag blir yr, du betyder så ofantligt mycket, jag har blivit besatt, du är det underbaraste, det bästa som hänt mej…”

”imorgon är det julkafton o jag mår illa. vill bara gå i tusen bitar. idag är ångesten så hård att man bara kan banka sönder den med hammare.

är så trött på allt. på att må dåligt.

idag kan jag inte glädjas direkt över nått. jag som har det så bra. en pojkvän som jag älskar som älskar mej. jo tack vi har det väldigt bra. trots att t.o.m. han nu har sårat mej. han som aldrig skulle göra mej illa. förlåt jag lämnar ämnet. jo jag har det bra. men det är ingen garanti för att må bra. i helvete heller.

det är ingen ide att skriva nått för det är så mycket som ska ut att det inte räcker till…”

”ångesten har inget namn. förut hade den det. förut kunde man skära bort den. nu finns den bara som dimma överallt. tätnar/lättar (de pratar om medicin.)…”