2002-04-15 22:39:32

igår färgade jag håret o spelade in blandband.

idag vart det skolan (bara en lektion) sen psykologen. jag ska få lära mej att slappna av nu. 20 min morgon o kväll. hur fasiken ska jag ha tid med det…?

sen har jag vart med storerik. gick runt på stan o köpte bla 20 kasettband. har oxå kopierat upp demoframsidan. sen satte vi oss på annars o jag bjöd på fika o vi pillade iordning kasettbanden. nu ska jag bara kopiera över själva demon så är det klart. heart (attacking) demo kan beställas! maila: heartattacking@hotmail.com
så småningom kommer även en hemsida.

jag fick en blå liten studsboll av alex i min klass. han är snäll. en gång träffades vi på 113 när jag va på väg till stallet o så pratade vi om jätteprivata saker fast att vi inte känner varandra. det va trevligt. föresten va det en liten flicka på bussen idag som va jättesöt o log mot mej. jag vill oxå ha barn.

i år på marieborgs folkhögskola kan man läsa skrivarkurs för kvinnor. hoppas de har det nästa år med!!! då kan jag gå där. gosh. så får jag gå skrivarkurs (för kvinnor dessutom) o för det bo kvar i nkpg. det är drygt ett år kvar tills jag går ut gymnasiet men jag har redan ångest för ifall jag måste flytta härifrån.